Coaching · Clairvoyance · Healing

Er du spirituel Iværksætter

Er du i gang med at starte virksomhed indenfor den spirituelle verden - i gang med at leve din drøm ud.. få gjort din idé til virkelighed.. og få SUCCES...

Det at starte virksomhed, især indenfor den spirituelle verden kan være en svær opgave. Typisk arbejder spirituelle mennesker næsten gratis, flyver rundt i "universet" med 200 ideer. Der er ingen grænser for hvordan finder vi fokus det kan være en stor mundfuld at sluge - hvor skal man begynde og hvor skal man ende.

Få sat styr på din process og kom derudad så du har overblikket fra starten.

Jeg har selv været processen igennem og kender til din situation - her kan jeg hjælpe dig med at skabe overblik og finde fokus, så du får en god oplevelse af at være med hele vejen igennem opstarten af din nye virksomhed. Hjælpe dig med at få din begejstringen omsat til handling. Og din drivkraft er jo din forretningsmæssige succes.

Jeg opfordre til at bestille 5 x samtaler så du er klædt på til at komme igang det kan f.eks. være som følgende beskrevet.. men husk det er dig der bestemmer hvor dine behov ligger.

Brainstormning - dit produkt - dine kompetencer - konkurrenter - lokale - netværk - åbningsdag -kundesegment - hjemmeside - markedsføringsplan - økonomi - indkøb - handlingsplan - drømme - fremtid osv...

Forløbet er over 5 gang x 1 1/2 time og så er du kørende.

Pris kr. 8.000,- inkl. moms