Coaching · Clairvoyance · Healing

Ledelse fra hjertet:

TÆNK innovation
TÆNK værdier
TÆNK gladere medarbejdere
TÆNK bedre arbejdsmiljø

Har du hjertet på rette plads i alt hvad du foretager dig i livet?

Vi er så engageret i vores job at vi nogen gange glemmer os selv. Udfordringen ligger i at få et meningsfuldt liv på alle planer i vores tilværelse. Vil du blive en god leder med hjertet på rette plads så kan jeg tilbyde et forløb hvor du og dine medarbejdere finder et engagement og ny kapacitet til at se de muligheder i jeres liv som skaber bedre trivsel og større produktivitet.

Alle de steder vi bevæger os hen i livet skal gerne give livskvalitet og nye spændende udfordring. Det skal være sjovt at gå på arbejde og sjovt at leve. Er erhvervslivet klar til at have hjertet på rette plads. 

Har du behov for at få hjælp til at se på dit engagement i livet og finde balancen til at håndtere disse udfordringer så kommer jeg gerne og hjælper med dette. Vi kan holde kursus, små møder eller lave gruppe coaching hvor alle bliver hørt og mødt som de er og med deres ønsker.

Igennem processen vil du og dine ansatte få sat motivationen og drivkraften i vejret. Samt får styr på virksomhedens handlingsplanen og jeres milepæle bliver flyttet til det bedre.

Ring til Jeanette tlf. 2396 4265 og få et godt tilbud så du og din virksomhed får flyttet grænser.