Coaching · Clairvoyance · Healing

Clairvoyance

Betyder klarsyn, klar hørelse og klar syn. Jeg arbejder med alle 3 dele alt efter hvad du har behov for. Jeg skaber forbindelse mellem den fysiske og ikke-fysiske verden. Ved at skabe kontakt så komme du i forbindelse med en anden side i dig selv. Vi ser på dine muligheder her og nu, og hvor du skal hen i livet, og om du er på rette vej.

Du får nogle redskaber til at komme derhen du vil og du sætte nogle mål som gør at livet bliver nemmere at leve.

Varighed ca. 1 time


Parkonsultation

Har du en parforhold du er nysgerrig omkring, og ønsker at få hjælp til at få det bedre så er det klart en god ide med en parkonsultation. Det vil styrke jeres kommunikation og forståelse af jeres følelser overfor hinanden. Samt at lære at give hinanden det rum der skal til at styrke parforholdet.

Varighed ca. 1,5 time
 
 

Kombination af Clairvoyance og healing

Kombinationen af clairvoyance og healing gør at vi kommer ind og ser på hele dig som person, både fysisk og psykisk. Vi komme hele vejen rundt i dig; både igennem samtale og på et dybere plan igennem healingen. Ved at kombinere disse 2 ting har du alt med når du går hjem, til at finde din vej fremover. Du er forløst og har fået en styrke til at se fremad og nyde livet.

Varighed 1,5 timer

Skype- eller telefon-session tilbydes

Efter forudgående aftale og betaling.